Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 10, 2010

KaDanG-KaDanG MenGuJi KesaBaRaN....


Salam dan hai,

Tahap kesabaranku di uji lagi....

Dah 2 hari aku x pegi keje sekali ngan husband aku....sbb ada yg dia g awal n ada yg lewat sikit...

so, bermakna aku ber2 sahaja dengan anak kesayangan aku tue...semalam dia tgah tido lagi masa nak g umah mama dia...so aku kejut la...dengan harapan dia jalan sendiri, jd x payah la aku dukung....

huh, tp hampa apabila dia menunjukkan perangai then x mau jalan....mintak aku dukung, adoiii pengsan ibu, sayang,...

aku pun pujuk2 dia supaya pakai selipar tue...aku pakaikan dia bukak balik...tension gak lelama....last2 aku masih bole sabar lagi kan...aku dukung dia sampai umah pengasuh...langsung x nak jalan sendiri....menggigil tangan aku dukung sampai 11kg tue....

Hari nie plak....laki aku g lambat sikit, jadi aku kene antar aidil jugak la...mcm biasa dia x nak jalan jugak...aku pujuk2 dia jalan la sikit sampai kat lif tue...pastu dia bole bukak kasut n baring kat lantai tue...hangin x????aku memg sgt2 hangin masa tue....aku heret dia ke rumah semula...panggil ayah dia...aku memg dah x da hati nak antar, geram sgt2...

ayah pujuk2 pun x jalan jugak....last2 si ayah pun antar dia sekali dgn kain pelekat tue...aku serius memg x larat....

ayah kata aidil kene tido awal malam nie...seawal jam 9 malam....amek ko, x da can la nak merepek2 sampai kul 12 malam....esok kejut dia pagi2 n bagi mandi, biar dia segar sikit n jalan sendiri g umah mama.....sesungguhnya memg sgt2 menguji kesabaran aku....aku dah x sabar tue aku heret jek dia....so sori la nak dukung yea sayang...kamu tue dah besar panjang.....

Nie la wajah budak yg sgt2 manja skg nie.....



Dia sibuk suh amek gambar coklat tue....

Ya Allah kau tabahkan la hati hambamu ini...kau jadikan la aku seorang ibu yg sabar...aminn....



2 comments:

  1. aida...dia tu manja nak adik tu...so apalagi...:-p

    ReplyDelete
  2. huhu..tgah berusaha nie kak, memg kene bagi dia adik nie...

    ReplyDelete