Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Tuesday, December 21, 2010

**HuJunG MinGGu KaMi**

Salam dan hai,

Selamat pagi Isnin sume....kemalasan nak g keje sbb dah tersedap cuti 2 hari..huhu..minggu nie aku x main badminton sbb dah lambat booking....huhu..

Jd...x da aktiviti yg di buat...hari Sabtu tue kami ke Bangi...tgok budak tecik nie...tp dia tido la plak...sempat la aku gomol2 jap, dia dah pandai ketawa bile di agah....so cuteee........


Aidil suke usik pipi dia n cium2 dia....pp sangat tembam, mcm abg dia dulu...huhu..debab...

Lepas tu kami hantar pak ucu g Bukit Jalil...sbb dia dah nak balik kampung....lepas dia dah naik bus kami pun balik la....pastu x da bt ape dah....tgahari aku x masak pun, laki aku makan karipap je...dia nie anto karipap...dia siap dah pesan suh bt byk2 simpan dalam peti...huhu....asal aku bt je...mesti kejap je dah abis, dia x payah makan nasi pun x pe..janji ada karipap...

So petang la baru masak..ptg tue aku masak tom yam campur....tue pun dia x nak makan nasi sbb dah kenyang makan karipap, so bt la bihun tom yam....huhu...

Hari Ahad plak...x da g mane2 pun...dok umah je....aku bt sarapan pisg gorg n karipap utk laki aku....habis dah stok karipap....sarap pun dah lambat, sbb bangun lambat...hahahah...syok tido cuti2 nie....

Kite org makan tgahari pun dah pukul 2.30 ptg....kali nie laki aku lak masak...dia masak daging masak sos n aku gorg ayam...tue jek, x da sayur2 pun...petang pun laki aku masak gak...dia masak bihun goreng...aku tukang makan jek....tq abg....lain kali bole masak lagi....

Gambar bawah nie je yg sempat aku snap...

Puding Cocktail ni aku bt masa Jumaat malam....simpan dalam peti bg sejukkk..hr sabtu baru makan...sejuk2 lagi sodap....huhu



Ini adalah breakfast utk hari sabtu....karipap n cekodok....asik2 karipap jek, dah kata laki aku suke makan karipap kan, haruslah bt kan karipap utk dia.....


2 comments:

  1. buat lebih karipap boleh akak test rasa

    ReplyDelete
  2. hehehe...akak org dah bt lebih tau, asik abis jer...nanti kalau org bt byk2 org bawak yea...

    ReplyDelete