Kami menjual barangan baby terpakai seperti baby carrier, car seat,stroller,buggy,baby cot, buaian, walker, playpen dan macam-macam lagi barangan keperluan baby berjenama..Selamat mencuci mata..terima kasih..

Boleh hubungi saya sekiranya berminat: 012-7432382 Aida...(whatsapp / telegram / sms / call)

COD Batu Pahat, Johor
Perkhidmatan penghantaran / pos juga disediakan...(harga tidak termasuk kos penghantaran / pengeposan)...tq

SILA KLIK DI SINI UNTUK MENCARI ITEM YANG MASIH AVAILABLE.....TQ

ABC Design (1) Aidil (4) Ammar (7) Available (18) Baby 1st (2) Baby Ace (1) Baby Carrier (18) baby chair (4) Baby Club (1) Baby Cot (192) Baby One (2) Baby Shield (6) Bassinet (2) Bebe Confort Loola (1) bonbebe (4) Boori Country (1) Britax (3) buaian (18) buggy (8) Capella (12) Car Seat (31) Cars (1) Casatto (1) chicco (2) CHILDCAR (1) Combi (7) cosatto (1) Cosco (2) Creative Baby (1) Eddie Bauer (1) fisher price (3) Freestar by bonbebe (3) Ganen (1) Gelite (1) Gelongsor (2) Geoby (1) Good Baby (1) Graco (1) Grow n Up (2) high chair (2) horse (1) Ibu (1) Ikea (6) Jalan (1) Katil Baby (192) Katil Dewasa (1) Katil Kanak-Kanak (3) Kayu Jati (1) kayu solid (2) kek (1) kerusi (4) kerusi malas (1) Kerusi Set (1) kesihatan (1) Kesihatan Ammar (1) Kraft (1) kuda (2) Latido (3) Lelong (6) Lerado (1) Little Bean (1) Little Tikes (7) Looney Tunes (1) Lucky Baby (9) Maclaren (1) mainan (2) Makanan (1) Mamalove (24) maxi cosi (7) Meja (5) Meja Kopi (1) Meja Makan (1) Meja Santai (1) Moksu (1) Mothercare (8) Mucci (1) peg perego (2) Peg Perego Pliko P3 (1) pengajaran (3) Pengalaman bersalin (2) Perasaan (1) Perkembangan Ammar (2) Playgym (1) Playpen (4) Playskool (7) PUKU (1) Puree (2) Quinny (1) Rocker (3) Rosewood (2) Safe N Sound (2) safety 1st (4) Safety Fits (2) Safety Gate (1) Scooter (1) sekolah (1) Silver Cross (2) Simple Dimple (1) Sofa Bed (1) Sold (335) step 2 (5) stroller (37) Sweet Cherry (2) Table Picnic (1) Taman Botani (1) The First Years (1) Toys (10) van (5) Walker (16) Zoo (1)

Usia anak-anak ku...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Friday, December 3, 2010

** TeRSePiT PinTu **


Salam dan hai,

hai korang ape kabar sume...moga kalian sume sihat2 belaka hendaknye...cheh2, ape yg tersepit pintu tue oii????

Sebenernya kelmarin aidil telah tersepit pintu di rumah pengasuh, iaitu secara tidak sengaja, dah tentu la x sengaja kan, x kan la sengaja plak...huhu, masa aku ambik dia tue kebetulan ada sorang lagi ibu nak amek anak dia jugak...so saing la aku dgn dia...

aku pelik masa tue, sbb muke pengasuh aidil nie mcm serba salah...(mungkin dia nak ckp masa tue tp ada org lain kan, so mcm x sedap kot) tp aku x da la tanye ape2 kan...mcm biasa la aidil salam mama dia n jalan balik la...

Belum lagi aku sampai rumah, pengasuh aidil sms...katanye mintak call dia balik sbb nak ckp mengenai tangan aidil...aku pun terkejut gak la knpa dgn tgn dia...tanye la aidil, dia kata tersepit..tp aku x tgok lg yg tersepit tue trus call pengasuh.....

Pengasuh mintak maaf sgtt2, atas kejadian tue...

Katanye aidil tgah berdiri kat pintu bilik baby tue....dok jengah baby...aidil kan memg suke baby, harus la dia asik jengah baby jek, pastu baby dah tido so mama pun nak tutup pintu, mama ni x perasan kan aidil dok nyelit kat situ....so terkepit la tgn dia...terperanjat la mama n papa dia...kelam kabut dibuatnye...tgok2 dah ada kesan merah panjang...mama pun sapu la ubat....

x pe la mama bukan sengaja kan aidil...korang tgok la gambar tangan dia yg berbekas tue yea...


Panjang jugak kesan tersepit tue....



Aidil dan aksi2nye...

Okey...stop dulu setakat nie....


2 comments:

  1. la hai, ciannye aidil..nasib baik sikit je..ala, benda tak sengaja, kite pun takkan nak marah kan???

    ReplyDelete
  2. tue la..benda x disengajakan kan...kesan mcm tue x pe la, jgn kesan kene dera dah la...

    ReplyDelete